“SLP_WLL” Hostel

Entrance to the SLP_WLL Hostel. Inspired by geometric and abstract shapes. Creating an interesting and eye-catching design of an entrance to the space. Minimal, clean, modern design with LED lights in the 4 edges for lighting, made of black & red metal. First floor of the hostel, which contains the rooms. Minimal and modern design, playing with color splashes – blue hue + icons and large graphic writing and numbers indicating the position, floor and direction. Second floor of the hostel, which contains the rooms. Minimal and modern design, playing with color splashes – orange hue + icons and large graphic writing and numbers indicating the position, floor and direction. Cut in the glass floor area to make the space more open & social. Courtyard of the hostel, where the exterior cinema space is located. Minimal & modern design, construction made of aluminium, which protects from the rain & creates lighting during the night. Icons and writing visible all around the hostel space for info and circulation. Rooms, with minimal & functional interior. Consisting of bunk beds & storage, designed to handle 8 people with full functionality & clean design.

 

 

render 3render bar ppl copyrender 1render 1st floorrender 2nd floor pplrender kitchenrender commonrender beds 2 ppl copy copyrender room 1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s